[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 4«1234»
Форум » Допомога » Сайтобудування » Сайти на Ucoz (Обговорюємо сайти на Ucoz)
Сайти на Ucoz
typДата: Суббота, 15.05.2010, 16:10 | Повідомлення # 31
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
http://www.instructing.ru/optimizer/map.html
 
hesanДата: Четверг, 20.05.2010, 14:03 | Повідомлення # 32
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Велике вам спасибі!!!!!
 
typДата: Пятница, 21.05.2010, 19:52 | Повідомлення # 33
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Нема за що. Чим можу допомагаю..........
 
hesanДата: Суббота, 22.05.2010, 11:08 | Повідомлення # 34
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
а ви незнаєте як змінити назви сторінок бо в мене чомусь автоматично пишуться з якимись символами наприклад як тут Скрябін - КВІНТИ - Украинские <!--if(Клипы)-->- Клипы<!--endif!!!????
 
typДата: Суббота, 22.05.2010, 18:10 | Повідомлення # 35
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Якщо йдеться про символи <!--if чи <!--endif то десь допущена помилка в коді сторінки. Потрібно перевірити уважно.
 
hesanДата: Воскресенье, 23.05.2010, 17:08 | Повідомлення # 36
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
а я поняв там просто два рази зустрічається слово кліпи!!!!!!!!

Додано (23.05.2010, 17:08)
---------------------------------------------
В мене чомусь невиходе поставити цей шаблон подивіться будь ласка мені він дуже потрібен http://muz-dj.at.ua/819_orange.rar (як подиветись то видаліть ссилку!!!!)

 
typДата: Воскресенье, 23.05.2010, 20:44 | Повідомлення # 37
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
після свят :-). Кажуть гріх у празник робить!
 
hesanДата: Воскресенье, 30.05.2010, 20:44 | Повідомлення # 38
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Ок!!

Додано (30.05.2010, 20:44)
---------------------------------------------
ну як вже зробили чи ні??????

 
typДата: Понедельник, 31.05.2010, 11:09 | Повідомлення # 39
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Даруйте, але часу не було зовсім. Кінець року. Документація і т.д. Можливо сьогодні чи завтра подивлюсь. А паралельно питання.. Ви самі його пробували втановлювати? Які помилки були і як саме ви це робили?
 
hesanДата: Понедельник, 31.05.2010, 15:29 | Повідомлення # 40
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Я все робив по інструкції:
1 створив файловому менеджирі папку img і закачав в неї файли з папки img
2 скопіював вміст з файла CSS.CSS і вставив в Таблица стилей (CSS) (знаходиться в ПУ)
3 з файла ˜ Ў«®­.txt скопіював вміст і вставвив в конструктор шаблонів і нажав"Создать шаблоны" А тут

Системой были найдены следующие ошибки:
Используется старая модель каркаса. Прочтите помощь по созданию каркаса и отредактируйте каркас согласно правил

І я незнаю шо робити далі!!!!

 
typДата: Вторник, 01.06.2010, 09:27 | Повідомлення # 41
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
smile тоді доведеться ручками. Для того, щоб вам допомогти скопіюйте htm код вашого сайту з ПУ і викладіть в архіві.
 
typДата: Вторник, 01.06.2010, 09:35 | Повідомлення # 42
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Ось до речі цікава річ
Спробуйте. Якщо буде щось незрозуміло питайте
 
hesanДата: Вторник, 01.06.2010, 17:10 | Повідомлення # 43
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Дякою!!!! ви незнаєте як зробити зміні кнопки для гостей ВХод реєстрація а для тих хто на сайті профіль вихід (так як в стандартних шаблонах)
 
typДата: Четверг, 03.06.2010, 08:19 | Повідомлення # 44
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 153
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>Вы вошли как <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" title="Мой профиль"><b>$USERNAME$</b></a> | Группа "<u>$USER_GROUP$</u>"<?else?>Приветствую Вас <b>$USERNAME$</b><?endif?><?endif?> | <a href="$RSS_LINK$" title="RSS">RSS</a> | <?if($USER_LOGGED_IN$)?> <a href="$LOGOUT_LINK$" title="Выход">Выход</a><?endif?>

Ви це маєте на увазі?

 
hesanДата: Четверг, 02.09.2010, 17:42 | Повідомлення # 45
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 28
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Да тільки мені потрібно кнопку вхід/вихід Реєстрація/Мій профіль

Додано (02.09.2010, 17:42)
---------------------------------------------
О я рішив цю проблему! кому треба:

<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?><a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" title="Мій профіль"> Мій профіль </a><?else?><a href="$REGISTER_LINK$" title="Реєстрація">

 
Форум » Допомога » Сайтобудування » Сайти на Ucoz (Обговорюємо сайти на Ucoz)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук: