Допомога з різних питань
|
|
typ | Дата: Суббота, 06.11.2010, 18:17 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Администраторы
Статус: Оффлайн
| Quote (ceti) знайти матеріали з курсу Сучасні офісні інформаційні технології Спробуйте підібрати щось ТУТ
|
|
| |
nelohotron | Дата: Суббота, 30.07.2011, 11:07 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Є пара запитань. Я працюю лаборантом в сільській школі (райцентр), в одному з кабінетів інформатики, а саме кабінет ІКТ, комп'ютери обладнані безперебійниками (УПС-ами), протягом минулого навчального року 3 штуки вийшло з ладу, я повідомляв шкільного завгоспа, але в усній формі, реакції ніякої. От я і хочу оформить офіційну заявку. На чиє ім'я і в якій формі це зробити?
І ще одне. Школа підключена до Інтернету через АДСЛ на швидкості 1 мегабіт/секунду, малувато, хотів перевестись на інший тариф, нова пані директор, сказала що питання не до неї а в районо. Хто насправді завідує цими питаннями? І знову ж на чиє ім'я і як писати заявку?. До-речі в школі немає своєї бухгалтерії, лише централізована в відділі освіти.
|
|
| |
typ | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 23:57 | Повідомлення # 18 |
 Полковник
| 1. Пишете доповідну записку на ім’я ДИРЕКТОРА ШКОЛИ 2. Хто платить, той і музику заказує. Якщо проплачує райво, то до них, хоча навряд чи вони погодяться, а якщо школа, то знову ж таки до директора. І ПЕРЕКОНАТИ, що це необхідно
ІМХО
|
|
| |
nelohotron | Дата: Среда, 03.08.2011, 08:43 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| дякую, завтра розберусь. Виникло ще одне питання. в школі є "опен" ліцензії мікрософта на два класи. Почав пере установлювати віндовси, ключиків ніхто мені не дав, і ні вчителі ні директор про них нічого не знають, щоб узнати зарегавсь мікромяких. і запросив інформацію по номерам ліцух, дали. Ну мене бентежать дати які там стоять, я так розумію ліцензії прострочені, хотя раніш вважав що вони діють постійно.
http://i011.radikal.ru/1108/b4/d547c70845b5.jpg Що означають ті дати, і що можна зробити? Може якось запросити нову ліцензію, все-таки вони з мін.освіти співпрацюють.Додано (03.08.2011, 08:43) ---------------------------------------------
Quote (typ) 1. Пишете доповідну записку на ім’я ДИРЕКТОРА ШКОЛИ утром нагадав завхозу за УПСи, і спитав шо може доповідну написать. Так він зразу ж сказав, шо розбиремся. Quote (typ) 2. Хто платить, той і музику заказує. Якщо проплачує райво, то до них, хоча навряд чи вони погодяться, а якщо школа, то знову ж таки до директора. І ПЕРЕКОНАТИ, що це необхідно Навіть згодивсь поговорити з зав.райво про перехід на вищий тариф
|
|
| |
typ | Дата: Среда, 10.08.2011, 15:18 | Повідомлення # 20 |
 Полковник
| Quote (nelohotron) Що означають ті дати, і що можна зробити? малюнок недоступний, а про ліцензії, як вони можуть бути прострочені. Якщо вам дали ключі і ви не міняли апратнучастину ПК то просто активуєте Віндовс через інтернет і все Може я чогось не зрозумів про дати
|
|
| |
nelohotron | Дата: Среда, 10.08.2011, 16:21 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| а так - http://kotschool4.at.ua/Img/Temp/d547c70845b5.jpg ? здається я зрозумів, то період протягом якого можна замовляти ще ключі під одну ліцензію, маючи скидку.
|
|
| |
HardFlip | Дата: Вторник, 20.12.2011, 20:20 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| На скільки я побачив,над сайтом працюють досить хороші спеціалісти в області інформатики,та чи не могли б ви мені допомогти ? У мене всього 2 запитання,а точніше задачі,з якими я уже граюсь 2ий день і нічого не виходить.... Суть така : 1."Знайти максимальний елемент масиву а " 2."Знайти кількість недодатніх елементів масиву х" Задачі схожі,але я не можу їх виконати.... Якщо хтось захоче допомогти,то відтворювати задачі потрібно на "PaskalABC" Завчасно дякую за допомогу...
|
|
| |
typ | Дата: Среда, 28.12.2011, 03:24 | Повідомлення # 23 |
 Полковник
| nelohotron, згоден з Вами. Пошуком треба вміти користуватись. http://pedsovet.su/forum/151-1460-1 А в Google напишіть найти максимальный элемент массива паскаль
|
|
| |
dp120886lvp | Дата: Понедельник, 06.02.2017, 14:51 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| http://it-pl.at.ua/forum/
|
|
| |
hakobyanmilana | Дата: Воскресенье, 17.09.2017, 21:08 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Здравствуйте,если вы ищете дом в новостройке ,то советую вам посетить сайт ://pro-novostroyki.com.ua/ . Некоторое время назад искала себе жилье и не могла никак его найти,пока не наткнулась на сайт ://pro-novostroyki.com.ua/ , который дал мне возможность выбрать подходяший дом,по приемлимой цене и посмотреть его местоположение на карте, советую всем посетить сайт и ознокомиться )
|
|
| |
ЛСС | Дата: Среда, 23.05.2018, 21:28 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Шановні колеги! Допоможіть будь-ласка вирішити таке питання! Чи має право вчитель зарубіжної літератури та історії який має сертифікат по Intel викладати інформатику у початкових класах? Якщо у навчальному закладі є вчитель інформатики І категорії який пройшов курси викладання інформатики у початкових класах і його навантаження дозволяє отримати ці години. Як законно повернути собі години?
|
|
| |
nikolaipavlovskii08 | Дата: Вторник, 13.09.2022, 09:24 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Як встановити Windows 11?
|
|
| |
bukovskaadasa6 | Дата: Вторник, 13.09.2022, 09:37 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Які основні поняття структури Інтернету?
|
|
| |
dasheckaslav | Дата: Воскресенье, 02.10.2022, 23:22 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Які основні поняття структури інтернету?
|
|
| |