Антон_Сергиевский | Дата: Воскресенье, 19.02.2012, 19:49 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Доброго дня, шановні. Я б хотів вам допомогти у розвитку сайту. Сайт державного значення на системі юКоз - це не солідно.. Я можу (безкоштовно) створити і підтримувати цей сайт. Поясню, чому безкоштовно: я займаюся створенням сайтів і чим більше я сайтів створю - тим більша довіра до мене буде. Хостинг я вже маю. На ньому більш ніж достатньо вільного простору. Домен - я зможу придбати дуже дешево (так як маю статус партнера). Один із сайтів, який я створив - сайт міста Гадяч (неофіційний) - gadyach.org.ua Якщо вас зацікавила моя пропозиція - телефонуйте: +380507751477 Сергієвський Антон.
|
|
| |
typ | Дата: Воскресенье, 19.02.2012, 20:13 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Администраторы
| В чому несолідність? Поясніть? Єдина несолідність - це рекламний блок, за відключення якого треба платити. А так система Ucoz мабуть цілком себе виправдовує.
ТУТ ГОЛОВНИМ Є НАПОВНЮВАНІСТЬ ТА КОРИСНИЙ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ КОНТЕНТ а не доменне ім*я ІМХО.
Краще приєднуйтесь до спілкування, пишіть гарні, корисні статті.
Але є кервництво, може вони й зацікавляться.
|
|
| |
Антон_Сергиевский | Дата: Понедельник, 20.02.2012, 10:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| та я проти юКоз нічого поганого не маю. 4 роки тому з нього сам починав. Просто - набридлива реклама. А я вам пропоную вам розробку сайту й виділити місце на своєму хостингу для нього. Там ніякої реклами не буде. Хостинг - Ukraine.com.ua Безкоштовно. Ніякої реклами не буде. Лише в підвалі сайту (внизу біля лічильників) я поставлю маленьку кнопочку на свою веб-студію. Це все, що я прошу взамін.
|
|
| |
dp120886lvp | Дата: Суббота, 25.03.2017, 20:19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| http://it-pl.at.ua/forum/
|
|
| |