Щоб Ви хотіли бачити на нашому сайті?
|
|
typ | Дата: Воскресенье, 21.12.2008, 20:00 | Повідомлення # 31 |
 Полковник
Група: Администраторы
Статус: Оффлайн
| Quote (gry) Як на сайті розмістити свій матеріал (розробки, презентації, програми)? Чи пробували Ви завантажувати матеріали? Якщо є проблеми напишіть!!!
|
|
| |
Melnik | Дата: Понедельник, 22.12.2008, 12:03 | Повідомлення # 32 |
Сержант
Група: Пользователи
| Quote (typ) Можу викласти, але поки що без коментарів. Буду дуже вдячний. Це буде перший суттєвий крок в розвитку форума інформатиків, а не флуда.
Хочу все знати http://vb-school.at.ua/
|
|
| |
typ | Дата: Понедельник, 22.12.2008, 21:09 | Повідомлення # 33 |
 Полковник
| Додав у файловий архів задачу про факторіал! Умова я думаю є? Також задачу про ступеньки.
|
|
| |
Melnik | Дата: Вторник, 23.12.2008, 08:46 | Повідомлення # 34 |
Сержант
| Quote (typ) Також задачу про ступеньки. Дійсно, все так просто. Треба тільки знати про числа Фібоначі Нажаль наші учні про це перший раз почули. Quote (typ) задачу про факторіал Поясніть будь-ласка для чого перевертати числа? Прохання, ви не могли б порадити підручник з методиками розв'язків подібних задач І я думаю, що тему олімпіадних задач треба віднести до окремої теми форума і приділити їй більше уваги 
Повідомлення відредагував Melnik - Вторник, 23.12.2008, 10:04 |
|
| |
typ | Дата: Вторник, 23.12.2008, 11:53 | Повідомлення # 35 |
 Полковник
| Quote (Melnik) Поясніть будь-ласка для чого перевертати числа? Так зручніше додавати та множити. Йдемо по циклу не з кінця строчки, а з початку. Мені так простіше. Хоча якщо цього позбутись, то алгоритм буде працювати ще швидше. А про методику це вже складніше... Нажаль такої літератури я не маю. Маю декілька електронних книг, дуже гарний сайт http://olympiads.ru/. Але потрібно самому сідать і рішать задачі. Але якщо сам не розвяжеш то дуже важко навчить. Скористайтесь пошуком, можливо Вам вдасться знайти щось цікаве.
|
|
| |
typ | Дата: Среда, 24.12.2008, 00:13 | Повідомлення # 36 |
 Полковник
| Наче розв'язав і задачу про бактерії. Перевірю на тестах, потім викладу. Алгоритм виявився багатопрохідним думаю, що на великих масивах будуть проблеми з часом. тому буду шукати оптимальніший шлях (якщо він існує) Якщо коротко, то задача розвязується "заливкою". Спочатку зафарбовуються наприклад -1-цею всі зв'язані нулі. Потім зафарбовуються 1-цею решта нулів (які знаходяться усередині бактерії). Потім шукається перша 1-ця та зафарбовується в 2. поруч з 2 шукають 1 і її теж в 2 і т. д. залишилось визначити скільки кольорів використали для розфарбовування - це і є результат. Якщо маєте кращий варіант пишіть.
|
|
| |
typ | Дата: Среда, 24.12.2008, 08:19 | Повідомлення # 37 |
 Полковник
| НАДАЛІ ТЕМА ОБГОВОРЕННЯ ОЛІМПІАДНИХ ЗАДАЧ ПЕРЕНОСИТЬСЯ У ВІДПОВІДНИЙ ФОРУМ
|
|
| |
gry | Дата: Воскресенье, 28.12.2008, 07:04 | Повідомлення # 38 |
 Рядовий
Група: Проверенные
| ШАНОВНІ КОЛЕГИ. ЩИРО ВІТАЮ ВАС З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!!!! Новогодняя Елка!
|
|
| |
savmasha | Дата: Воскресенье, 11.01.2009, 16:43 | Повідомлення # 39 |
 Рядовий
| Вчителі, які мають надбання -- діліться досвідом! Ще хочу бачити всіх (без вийнятку) вчителів інформатики Полтавщини, можливість спілкування, обміну думками..... А ще -- всіх вітаю з Новим роком. Здоров’я вам і простого людського щастя. Привіт Івану Івановичу Дмитренку!!!Додано (11.01.2009, 16:43) --------------------------------------------- Допоможіть!!!! Готую портфолія. Основний файл у формі веб-сторінки. Роблю посилання на інші матеріали.... Перекидаю папку на диск -- гіперссилка не працює!!!!???? В чому причина і що мені робить?
|
|
| |
Melnik | Дата: Четверг, 15.01.2009, 14:03 | Повідомлення # 40 |
Сержант
| Quote (savmasha) Допоможіть!!!! Готую портфолія. Основний файл у формі веб-сторінки. Роблю посилання на інші матеріали.... Перекидаю папку на диск -- гіперссилка не працює!!!!???? В чому причина і що мені робить? Я думаю, що гіперпосилання повинно бути "відносне", тобто не допустимі такі гіперпосилання "С:\Мои документы\Учитель\WEB\main.html", а треба "WEB\main.html" або інший варіант. Або не дотримано регістру букв у гіперпосиланні, але це більш стосується систем UNIX Експерементуйте, але можна не з диском CD а з флешкою.
|
|
| |
typ | Дата: Понедельник, 09.03.2009, 14:57 | Повідомлення # 41 |
 Полковник
| Будемо старатись!
|
|
| |
Rebryna | Дата: Суббота, 14.03.2009, 15:23 | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Дякую за надану можливість спостерігати за змаганнями конкурсу "Вчитель року 2009". Окремих конкурсантів знаю і передаю вітання. Пропоную відкрити тему "Конкурси" і там обмінюватися думками.
ВА
|
|
| |
typ | Дата: Суббота, 14.03.2009, 17:36 | Повідомлення # 43 |
 Полковник
| Така тема вже відкрита на Форумі інформатиків України. Тому я думаю, що обговорення слід проводити саме на Всеукраїнському рівні.
|
|
| |
typ | Дата: Вторник, 28.04.2009, 08:30 | Повідомлення # 44 |
 Полковник
| В недалекому майбутньому (брак часу), планується створення сайту, присвяченого впровадженню цього проекту в Полтавській області. Про апаратну конфігурацію: у нас у школі Intel Atom 1500 Mhz, 512 Mb DDR, 4Gb Hard (Flash), Video 0,3 Mpix, Windows XP+програма типу NetOpSchool. Усе решта передбачає створення та накопичення методичного та програмного матеріалу самими вчителями.
|
|
| |
Alexv_ | Дата: Вторник, 28.04.2009, 11:57 | Повідомлення # 45 |
 Рядовий
| typ, А як змережевими інтерфейсами і чиє вихід на зовнішній монітор
|
|
| |