[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Інформаційний розділ » Розпочинає роботу форум інформатиків Полтавшини! » Щоб Ви хотіли бачити на нашому сайті?
Щоб Ви хотіли бачити на нашому сайті?
typДата: Пятница, 10.10.2008, 18:01 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Репутація: 3
Статус: Оффлайн
Висловлюйте тут свої побажання, щодо наповнення сайту.

MelnikДата: Вторник, 21.10.2008, 08:35 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Я хотів би бачити (і про це уже просив) розв'язки районних та обласних олімпіад попередніх років, або посилання на них. sad

Хочу все знати

http://vb-school.at.ua/

GennadiyДата: Пятница, 24.10.2008, 11:26 | Повідомлення # 3
Рядовий
На рівні обласного віділу освіти та ПОІППО потрібно визначитись з стратегією вивчення мов програмування в школі.
Які мови програмування мають найбільші перспективи розвитку.

gryДата: Суббота, 25.10.2008, 12:18 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Проверенные
Які мови програмування найбільш підходять для вивчення в школі? Чому відводиться недостатньо годин на вивчення програмування, чи є якісь перспективи?

typДата: Среда, 05.11.2008, 01:45 | Повідомлення # 5
Полковник
Quote (gry)
Які мови програмування найбільш підходять для вивчення в школі?

В першу чергу, я так думаю це ті мови програмування, якими володіє вчитель для того щоб навчити програмуванню свої учнів.
А якщо говорити про олімпіадне програмування та й взагалі, то Turbo Pascal 7.0, Turbo C++ 3.0, Free Pascal 2.2.2, Turbo Delphi Explorer 2006, Visual C++ 2008 Express Edition, Dev C++ 4.9.9.2 разом з Mingw/GCC 3.4.2
Зайдіть на сайт http://kievoi.narod.ru/index2.html

MelnikДата: Четверг, 06.11.2008, 08:36 | Повідомлення # 6
Сержант
typ,
Будь-ласка дайте відповідь на мої запитання:
1. Де можна побачити розв'язки районних та обласних олімпіад в Полтавській області попередніх років, або посилання на них?
2. Де і який підручник можна придбати з розв'язками подібних задач?

help

Хочу все знати

Повідомлення відредагував Melnik - Четверг, 06.11.2008, 08:36

typДата: Четверг, 06.11.2008, 23:21 | Повідомлення # 7
Полковник
Нажаль, я не маю розв'язків, sad Я думаю, якщо до нашого сайту підключаться автори задач то можливо вони і з'являться.

MelnikДата: Суббота, 08.11.2008, 10:46 | Повідомлення # 8
Сержант
Quote (typ)
Нажаль, я не маю розв'язків, Я думаю, якщо до нашого сайту підключаться автори задач то можливо вони і з'являться.

sad
А хто він чи вона?
Хотілось би почути автора задач. Дуже прикро, що нас так мало зареєстровано і серед нас його немає.
Треба рекламувати форум. Я думаю що в кожному районі Полтавської області є вчителі інформатики. А зареєстровано так мало. cool

Хочу все знати

typДата: Воскресенье, 09.11.2008, 02:21 | Повідомлення # 9
Полковник
Про сайт, я думаю ще мало хто знає. Потрібен час, щоб наповнити сайт матеріалом. А автори як буде бажання і час підключаться. Вони зараз саме займаються розробкою задач :-). Пропонуйте що цікавого ви б хотіли бачити на сайті ще окрім олімпіадних задач. Для підготовки до олімпіад є багато корисного матеріалу. Якщо цікавлять послання запитуйте.

MelnikДата: Понедельник, 10.11.2008, 12:23 | Повідомлення # 10
Сержант
Я б хотів би дізнатися про наступне:
- олімпіадні задачі (умову, розв'язки, пояснення) - як так зрозумів, що це питання ніколи не вирішиться;
- якими програмами для тестування на комп'ютері користуються вчителі шкіл області;
- які мови програмування використовують вчителі інформатики (цікаво побачити в процентному відношенні).

Хочу все знати

gryДата: Понедельник, 10.11.2008, 17:26 | Повідомлення # 11
Рядовий
Шановні колеги, активізуйте роботу по популяризації нашого сайту. Дуже мало зареєструвалось. РАЗОМ - МИ СИЛА!!!

typДата: Понедельник, 10.11.2008, 20:46 | Повідомлення # 12
Полковник
Незабаром питання про розв'язки районних та обласних олімпіад може вирішитись. Чекайте!

MelnikДата: Вторник, 11.11.2008, 10:59 | Повідомлення # 13
Сержант
Quote (typ)
Незабаром питання про розв'язки районних та обласних олімпіад може вирішитись. Чекайте!

УРА respect hands
"Лед тронулся, господа присяжные заседатели!"

Ви не подумайте, що я хочу щось "підкопать", "прошпіонить". У нас склалась (і мабуть не тільки у нас) така ситуація, що не всі задачі районної олімпіади з інформатики вчителі можуть розв'язать. Тому і виникло питання дізнатися про правильне вирішення задач попередніх років, щоб можна було на них повчатися, як підготовити майбутні кадри для олімпіад.

Хочу все знати

Повідомлення відредагував Melnik - Вторник, 11.11.2008, 11:06

gryДата: Суббота, 15.11.2008, 18:34 | Повідомлення # 14
Рядовий
HELP!!! Шановні ! Допоможіть. Як налаштувати локальну мережу в компютерному класі, щоб кожен ПК мав вихід в Internet через USB-модем (оператор Інтертелеком). Клас 5+1, крім того окремий сервер (Windows Server 2008), на решті ПК - Wista. Може дасте посилання де це можна вичитати, або щось підскажете. Буду дуже вдячний за допомогу!!!

MelnikДата: Воскресенье, 16.11.2008, 14:13 | Повідомлення # 15
Сержант
Quote (gry)
HELP!!! Шановні ! Допоможіть. Як налаштувати локальну мережу в компютерному класі, щоб кожен ПК мав вихід в Internet через USB-модем (оператор Інтертелеком). Клас 5+1, крім того окремий сервер (Windows Server 2008), на решті ПК - Wista. Може дасте посилання де це можна вичитати, або щось підскажете. Буду дуже вдячний за допомогу!!!

Я зніс би Вісту та поставив ХР. killed А ще краще Linux

Щоб дати відповіть треба мати уточнення: Яке підключення Dial-up чи DSL ?

Якщо Dial-up і модем підключений через USB до учит.компа., то на учнівських компютерах в властивостях "підключення по лок.мереж." -> "TCP/IP" -> "Властивості" треба задати ІР-адресу основного шлюза таку як ІР-адреса учительського компа.
І на уч.компі у властивостях підключення до інтернета задати параметр "Дозволити іншим користувачам мережі підкл.до Інтерн.через підкл...."

Мабуть так, якщо помиляюсь вибачайте. Це все по пам'яті.

Хочу все знати

Форум » Інформаційний розділ » Розпочинає роботу форум інформатиків Полтавшини! » Щоб Ви хотіли бачити на нашому сайті?
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: